Stämningen på Infinity Ward...

Stämningen på Infinity Ward, studion bakom 2009 års största spel är fruktansvärt och företagens moderbolag Activision är osäker på hur man ska rätta till det, en källa nära den utvecklande studion berättar för Kotaku att Infinity Ward, "kommer att fortsätta att falla sönder."

Källan är invigt i förehavanden på Infinity Ward denna vecka, en händelserik tid sedan måndagens nyheter om att Jason West och Vince Zampella, fd hövdingar av Infinity Ward, som sparkades av Activision i början av mars hade börjat ett nytt bolag, respawn Entertainment

Höga Infinity Ward utvecklare började lämna studion förra veckan och har fortsatt sedan Respawn nyheten.

"De är skiträdda," sa källan om Activision förvaltning. "De såg det aldrig  komma. De kan inte tro det som händer. Först gav gav de oss en massa skitsnack om att flytta upp betalningar av alla de pengar de är skyldiga oss för snabbare ökning. Det var då designer Todd Alderman och ingenjör Frank Gigliotti drog. Men med tillkännagivandet av respawn och alla människor som lämnar, så fick de bara huvudet i händerna. "

Activision vill inte lämna någon kommentar till vad som händer med Infinity Ward.

Takten avgångar har mattats av något, och det finns inga inga nyheter under de senaste 48 timmarna om att någon annan lämnat Infinity Ward. Vår källa säger att Activision anställer människor från andra studior för att fylla i luckor som skapats av avgångar, i hopp om att gå vidare med den förväntade Modern Warfare 3. "Det kommer inte att fungerar," säger vår källa: "IW som ni känner det är dött ... och det kommer att fortsätta att falla sönder. Det finns många fler veteraner som definitivt kommer att lämna."

                     /L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback