Hardcore

Hej alla. Alla ni som annser er vara hardcoregamers och inte kan konamicoden måste tänka om. Hardcoregamer är man inte om man inte kan den utantill. Den är iaf såhär

↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → B A

Lär dig den utan till och sedan kan du kanske kalla dig hardcore.
Det är iaf en fuskkod i konamispel som även funkar i andra spel och även funkar på facebook.


                                      /L

Varför?

Hej alla till att börja med så tänkte jag skriva ett svar till nooben som inte vågar skriva sitt namn och som skrev: skippa skit spelen och lira cod 4 eller battlefield 2.
Jag försöker faktiskt att spela spel som folk inte har hör talas om så att de kan vidga sina vyer. Och sedan en fråga till. Hur fan ska man kunna blogga om att man spelar två spel, hur jävla kul blir det?
Och ett svar till den som tycker att det är lågt ljud: Det finns en liten knapp på tangent bordet eller en liten ratt på högtalarna som man kan vrida/ trycka på för att höja ljudet.
Men jag har funderat lite på några saker. Varför slår man aldrig ihop spel? Typ, Supermario och Bioshock eller wow och cod? Fattar ni hur kul det skulle vara, man kutar omkring i ett amerikanskt kvartersområde med en gnome mage och så skjuter du ner dina motståndare med dina firebolls. Eller det kanske var ett dåligt exempel men man borde slå ihop fler spel =)

Virtusphere

Hej alla. Den här såg jag och jag vet inte riktigt vad jag tycker om den. Jag tycker att den är häftig och allt så men jag tycker att när man spelar spel så gör man det med en handkontroll eller med mus och tangentbord. Ajam ni kan ju berätta vad ni tycker =)                                                         /L

Steam demos

Hej alla här har jag spelat demos på steam.                                                                  /L

Private server

Hej alla. I dag ska jag visa er hur man börjar spela på en world of warcraft privatserver. Allt du behöver göra är att följa alla steg och då ska det funka. Om det inte funkar så kommentera vad som inte funkar så ska jag se om jag kan hjälpa till. Okej häng med nu.

1. Börja med att gå till den här webbadressen www.worldofopportunities.net

2. Uppe till vänster finns det en massa rubriker News, Account, Game guide... osv.

3.Klicka på Game guide och sedan how to play.                                                                                                

4. Där finns det en knapp som heter Download WoW Installer:  Den ser ut såhär:5. Då kommer det upp en ruta som ser ut såhär:


6. Där ska du välja först vanliga wow och ladda ner det, sedan installera det och gr sedan samma sak med de andra spelen (OBS. du kan behöva klicka på Download WoW Installer för varje spel)

7. Medans spelet installeras så kan du passa på att skapa ett account. Gå till Account fliken, klicka på new account och sedan skapa ditt account.

8. Nu när du har installerat alla spelen så vill du ju starta det, gör det och vänta tills du har uppdaterat till patch 3.3.2. Om den vill uppdatera lite längre så måste du avbryta. När du har 3.3.2 patchen så ska du högerklicka på wow iconen på skrivbordet > egenskaper. Ändra mål från "C:\Users\Public\Games\World of Warcraft\launcher.exe" till "C:\Users\Public\Games\World of Warcraft\Wow.exe" på så sätt uppdateras inte den nyaste patchen när det kommer en ny, vilket gör att du kan fortsätta spela på din server även fast det kommer en ny patch.

9. När du har gjort det så ska du connecta till privatserver. Det gör du igenom att klicka start > dator > HP C: > Användare > Delat > Games > World of warcraft > Data > enGB. Där finns det en fil som heter realmlist öppna den med anteckningar, ta bort allt som står där och sedan skriver du dit :

set realmlist wow.worldofopportunities.net
set patchlist xx.version.worldofwarcraft.com
set realmlistbn ""
set portal xx

(ändra inte x: en)

10. Nu kan du starta spelet igenom att klicka på launcher och sedan logga in med dina inloggningsuppgifter.

11. Om du vill ha en annan privateserver så kan du gå till http://www.wowstatus.net/serverlist.php och välja en server där.

Mycket nöje =)

                                       /L


PCW

Hej alla. Nästa inlägg kommer att handla om hur man skaffar wow privatserver eftersom att jag har lyckats ta mig in i min gamla privatserver och spelat där. Sedan ska jag komma ut med en ljudrecension snart om lite steam demos. JAg kan också ha kommit på varför jag inte har fått igång mitt dragon age origins än. Jag kanske vet hur jag ska få igång det, jag återkommer. En annan rolig sak som jag såg när jag låg och slötittade på curling i dag så såg jag att på fransmännens tröjor stod det PCW. En liten rolig sak bara. Det var allt som jag hade att säga. Kommentara (A)


                             /L 

wow 3.3.2

Hej alla, jag lovade ju att köra en liten wow specialare. Och nu tänkte jag skriva lite om den nyaste patchen. Iof så vet jag inte om de ändrade det i den här patchen eftersom att jag hoppade från 3.2.2 till 3.3.2 jag vet inte hur smart det va men. Jaja på en torsdá ja. Iaf så har de ändrat utseende på vissa monster. Den största uppdateringen är nog en liten cirkel med ett frågetecken nere på skärmen.

Den ser ut sådär.

Om man klickar på den så ploppar det upp en liten inforuta och det är väll inget fel med det men när det händer något nytt så ploppar det upp en ruta som man måste klicka som fan för att få bort.

 

Den ser ut sådär.

Det kanske är bra om man är en nybörjare men om man har spelat wow ett tag som jag och redan vet allt det där så är det bara irriterande. Det är lite lättare med quest också som ni kan se till höger på bilden. En annan rolig sak som man kan göra nu är att man kan minimera kartan. Eller inte minimera men man kan göra den mindre så att man kan gå och titta på kartan samtidigt. Det var väll de största förändringarna som jag har märkt. Eftersom att jag blev tvungen att börja om eftersom att min gamla server har tekniska problem. Snart så kommer jag att berätta hur man gör för att connecta till en privateserver.


                           /L


Sorry

Hej alla. Förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag men jag har haft det lite körit i veckan. Det är ju OS och det betyder ju curling och det har jag tittat på alot. Jag har iaf kört igenom steam på spel den senaste veckan och jag ska göra en röst recension. Jag kanske gör en liten wow special där jag pratar om den nyaste patchen och den nya expansionen samt att jag berättar hur man conectar till en wow privatserver.                  /L

Project Natal

Hej alla. Det här är det som personerna på Microsoft jobbar med. Dom kallar det för Project Natal och är som en Eye toy 2.0. Den känner av allt som händer i rummet och läser av och registrerar det. Projektet har mött motstånd från flera håll men jag tror på det. Jag skulle vilja ha det också. Om jag hade haft en Xbox360 d.v.s. Aja, här är en introduktionsvideo. 

Och som jag har sagt förut: Följ mig på Twitter (@Skegamer) med bloglovin (knapp till vänster) och bli fan till den på facebook (sök på www.skegamer.blogg.se) Och som jag inte har sagt förut. KOMMENTERA! snälla (A)

 

 

                                 /L


Neosteam

Hej alla. Jag vet att jag har lovat det länge och här kommer den äntligen. Recensionen av Neosteam.

Och här är lite bilder:


Fet klubba


BF!


Fighting

                      /L

 


Torchlight

Hej alla. Nu ska jag börja spela Torchlight demot som man kan ladda ner gratis på steam och jag har hört att det är ett väldigt matnyttigt demo så jag ser fram emot att spela det. Jag kommer att lägga upp en röst recension när jag har spelat det lite mer. Hål utkik. Och JA det kommer att komma en Recension av Neostem någon gång. Jag ska bara spela in den först.

Följ mig gärna på Twitter (@Skegamer) Blogglovin (Knapp till vänster) eller bli ett fan på facebook (skegamer.blogg.se)


                       /L

3.3.2

Hej alla. Snart kommer ju recensionen av Neosteam. Men en sak som slog mig när jag uppdaterade mitt wow till den senaste patchen var att de har ändrat ganska mycket så jag undrar om ni vill att jag ska skriva lite eller prata lite om det. Kommentera om ni vill det eller inte. I alla fall så vet jag att alla tycker att jag är en nörd för att jag spelar wow men jag tycker att wow är bara så nördigt som man gör det. Om man skolkar från skolan och typ hoppar över att äta och träna för att spela wow så är det ju nördigt men om man spelar kanske en och en halv timme per dag så är man inte nörd och den som har något att säga emot så kommentera. Följ mig btw på Twitter också på @Skegamer

                       /L

Army of Two

Hej alla, jag orkade inte spela in ett röstklipp till det här spelet för att jag har inte det här spelet. Jag satt och spelade det en kväll hos en kompiss så att jag har inte spelat så mycket. Jag håller på att spela Neosteam i väntan på Dragon Age Origins som jag kanske ska börja spela nästa vecka om jag lyckas få tag på det. I alla fall. Army of Two är ett third person shooter. Och jag är ju inte något hjättestort fan av den speltypen. Jag gillar first person shooter bättre men ändå så är det ett ganska rolgit spel. Det går ut på att man ska spela två egentligen. Jag tror att hela spelet falerar lite om man bara är en för att spelet går ut på att en person ska skjuta på fienderna och den andre personen ska smyga runt och komma bakifrån. För att när man skjuter så får man agro och då ju mer agro man får, ju mer skjuter fienderna på dig och struntar mer i din kompiss.

Eftersom att jag bara spelade det en kväll så har jag inte så mycket mer att säga. Snart så kommer jag att lägga in en ljudrecension av Neosteam. En annan sak är att ni får gjärna börja följa mig med blogglovin och gära bli ett fan till mig på facebook. Det blir du igenom att söka på skegamer.blogg.se i sökrutan.

Det var allt för denhär gången.

                                                    /L

Detuned

Hej alla det här är ett lite roligt spel som jag ska börja spela. Not.          /L

Risen

Hej, Här är Första ljudrecensionen på den här bloggen. Jag har recenserat Risen den här gången.

Bilder från spelet


Såhär ser spelet ut när man startar det


För mycket dialog


RSS 2.0