Jag får börja med...

Jag får börja med att uräckta för det här inlägget eftersom att det inte kommer att finnas något att hämta ur det för någon som inte gillar att gotta sig i andras olycka. (Iof så tror jag att jag bara har sådana läsare så vi kör ändå) I alla fall så tänker jag svära lite över min dator. Den tog exakt 20 minuter på sig att starta upp så att man kunde använda den men sedan så tog det drygt 15 minuter till innan den slutade hacka. Är det verkligen okej? Med tanke på att den funkade felfritt i går. Iof så gjorde jag mig just av med Security Tool (som är ett väldigt irrirterande virus (om någon får det så kan ni kontakta mig btw för jag vet hur man blir av med det)) Men det är ju borta nu så det borde inte göra någon skillnad. Aja om någon orkade sig ända hit ner så säger jag iaf hejdå nu.


                                                 /L

Jag vill minnas att...

Jag vill minnas att jag i helgen skrev att man kunde måla de faörhatliga robotarna i Portal blåa i tvåan. För dig som inte vet vilka jag menar så är det dessa:I alla fall... Dessa robbotar kan man göra blåa om man är lite smart. Titta bara på den här filmen:


Bossar...Jag hatar Bossar i ALLA spel. Av den enkla anledningen att jag vill ta mig igenom ett spel utan att behöva sitta och skrika och svära och stänga av.

Eller okej, jag hatar inte exakt alla bossar i alla spel men jag hatar de bossar som till synes bara är Innslängda av spelutvecklare för att jävlas med oss spelare. Alla som har umgåtts med mig i sommar vet att jag har försökt ta mig igenom Kingdom Hearts. Och att jag varit helt stuck på en boss (som råkade vara en enorm Ursula). Och av denna anledning så skrev jag till en spelutvecklare som jobbar på Movinto Fun just nu och har ett för flutet på Avalanche. Och jag fick detta som svar:

Tror det beror på:
1. Utv. ser inte hur svårt spelet är
2. man tycker Bossdödarmet. är tydl
3. finns i vissa företag straffa spelaren attityd

Jag vet inte vilket jag tycker är värst. Jag kan kanske förstå punkt ett. Spelutvecklarna sitter ju med spelet i evigheter så det är klart att de inte tycker att den är SÅ svår men ändå. Man borde ju uptäcka det i betan.
Sedan finns det ju punkt tre som jag bara blir arg av. Nu är vi arga på spelutvecklare ett tag...

Sådär, nu går vi och blir spöade av en boss :D

                      /L

Dragon Age II trailer

Det har kommit än ny längre Dragon Age II två trailer. Även fast jag skrev att jag är less på ettan så gillade jag ju det spelet i de första tjugo timmarna och jag är väldigt taggad inför tvåan.

Här är trailern:


Portal 2 co-op trailer

Valve har släppt en co-op trailer för Portal 2. Där du är två robbotar istället för tjejen i första spelet samt singelplayer i andra. Jag vet inte hur många som laddade ner det när det var gratis på Steam här i våras. Jag gjorde det i alla fall och älskade det och nu kan man köra två stycken. Ja tack! Någon som vill lira?

Här i alla fall trailern:P.S lovade ju en lite speciell recension i dag. Den kommer tyvärr inte att komma av tekniska skäl. Förlåt för det men det finns inget jag kan göra. D.S

                                                            /L

Message for BiowareJa vad kan man säga...? Vad är det för sadistiska människor på Bioware? Jag vill bli färdig med Dragon Age origins någon gång men det är nog deras mål att jag ska sitta med det i all evighet och aldrig få gå vidare. Tro det eller ej men jag vill faktiskt se slutet på det innan jag lägger ifrån mig det. Men det verkar som om att Bioware motverkar mig på den punkten. Jag har spelat 34 timmar och börjar närma mig slutet men har fortfarande inte kommit fram till själva upplösningen än och den lär ju ta ett tag. Visst är det kul när man får mycket spel för pengarna men wtf? Det måste ju sluta NÅGON gång. Det är som om de på Bioware satt och spånade och ba: "Ska vi inte göra spelet aslångt bara för att se om någon är dum nog i huvet för att klara ut det?" Och jag tänkte bara säga en sak om det är någon från Bioware som läser det här: Nästa spel, gör det precis lika bra fast kanske tio-femton timmar kortare. Det är det som hela spelet förstörs av. Att man hinner bli så SJUUUUUKT less på det innan man är klar.

                                            /L

Back at last

Hej alla. I dag är jag officiellt tillbaka efter nästan tio veckor med sommarlov. Jag måste erkänna att det var med en STOR kraftansträngning som jag höll mig borta här ifrån tills i går. Det har kliat i fingrarna på mig i några veckor efter att få blogga igen och nu är det äntligen dags.

I går så blev det ju recensionen av OnGolf som jag lade ut. Jag kan passa på att tease:a om på fredag också då det kommer en lite speciell recension.

Den stora överraskningen som jag har pratat om avslöjades också i går. Det var en ny design. Vore kul att höra vad ni tycker om den.
                                                /L

Ongolf

Recension 12. Den Med Ongolf samt lite gameplay.

Det börjar

Det börjar ju dra ihop sig mot höst nu och jag är snart till baka "på riktigt." Den 23:e. Då kommer en recension. (Har inte bestämt vilket spel ännu (jag är ledig, har inte så bra koll)) Dessutom kommer en STOR överaskning. Så skriv in 23:e i kalendern och game on så ses vi då. Och kom ihåg: The cake is a lie...

                          /L

Vill ha så mycket att det finns inte...                                      /L

RSS 2.0