Call of duty 7

Nu har call of duty 7 avtäckts och det ska tydligen ytspela sig i vietnam. ni som vill läsa artikeln klicka här


I morgon händer det...

I morgon händer en stor sak i spelbranchen, nämligen att Call of Duty 7 avtäcks. Jag borde inte skriva det här men jag bryr mig inte så mycket om det. I alla fall så som ni borde ha räknat ut så är det ju inte Infinity Ward som gör det utan det är treyarch och eftersom att jag är så nördig så bryr jag mig mer om vad det står för utvecklare på spelet än vad det står för namn på spelet. I alla fall så har det rycktats om att spelet ska heta Call of Duty: Black Ops och inte Call of Duty 7. Det lär vi få veta i morgon i så fall. Spelet kommer att avtäckas på gametrailers så ni kan ju hålla utkik där om ni vill veta mer. Jag kommer förmodligen att skriva något om det i morn iaf.

                       /L


Jag hiitade en liten nyhet om...

Jag hittade en liten nyhet om att IW stämmer Activison på flera hundra miljoner på grund av uteblivna bonusar och inteckter och framtida vinster och hit och dit och fram och till baka. Jag är så sjukt less på IW och Activison att jag känner mig som om att jag ska spy. Det värsta är endå att om ett år så kommer Respawn entertainment att släppa ett spel om två-tre år som kommer att ges ut av Activision endå och då kommer allt bara vara en stor bluff. Eller inte. Men jag tycker iaf att jag skulle berätta nyheten för er. om någon vill läsa mer om det så kan ni få länken här. Jag har iaf försökt lära mig lite programering. Jag har nu gjort ett helt spel. Spelet är iof bara en text som säger att man möter en spyfluga i en skog och man kan välja om man vill slå honom i magen, huvet eller foten. Men det går frammåt.

                          /L

Nu sitter jag ensam...

Nu sitter jag ensan kvar på min praoplats och väntar på att  pappa ska komma förbi så att jag kan få sluta. I morn ska jag iaf äta tårta =) Jag har varit på Ubisoft om att få splinter cell också men jag har inte hört något så det kanske inte blir något splinter cell. Men jag ska vara ledig på fredag så då ska jag väll hitta något att spela. Ialla fall så läser jag nu att The Witcher 2 kommer ut första kvartalet 2011. kolla in filmen här

Insåg igår när jag läste...

Insåg i går när jag läste igenom alla mina inlägg att jag har en nästan total avsaknad av personliga inlägg. Därav det lite skruvade inlägget i går. I fortsättningen ska jag försöka skriva inläggen mer personliga så att det blir roligare att läsa. I alla fall så läser jag nu om lite DLC till Just Cause 2 (var det föresten någon som köpte det spelet) DLC:erna ska komma i två olika pack.

Det första packet kommer 29 April och innehåller en F-33 Dragon Fly Jet Fighter, en Multi-lock Missile Launcher och Parachute Dual Thrusters som är två fallskärmar som sitter fast i en jetmotor. eh, aah.

Det andra packet heter "The Boom Pack" och  innehåller en Quad Rocket Launcher, en Cluster Bomb Launcher och en Air Propulsion Gun. Båda kostar iaf $1.99 på steam.

                              /L

Om jag säger...Om jag säger att det pågår ett vulkanutbrott på Island så skulle nog ingen av läsarna på denhär bloggen tänka spel. Men om man tänker att inga flyg kan flyga över huvud taget så kanske några få personer som tänker lite utanför våran egen lilla bubbla insé att spel som borde komma ut inte kan ta sig fram. Vi andra som bara är vana vid att gå till game butiken och köpa spelen skulle nog få en stor överaskning när de berättar för oss att de inte har det nya stora spelet eftersom att de inte har fått det av den enkla anledningen att inga flyg går. Då är det kanske tur att inga bra spel kommer ut inom en nära framtid så att vi inte missar så mycket.

                    /L 


What's new..?

Så, vad ska jag hitta på nu då? Det var en fråga som jag ställde mig själv i dag, jag har ju recenserat Lead And Gold så vad ska jag hitta på nu? Jag fick en skitbra idé som heter Dragon Age. Det enda problemet är att det är typ 65 timmar långt och jag har spelat 8-9 och fastnar hela tiden så jag ska harva på med det ett litet tag men det dröjer nog länge innan det kommer en recension men bara för att ni ska ha möjlighet att köpa det om ni vill innan de slutar sälja dem så ska jag berätta lite om vad det är.

Det är ett rolspel där du i början får välja ras och kön och klass samt din historia. Sedan får du spela ett fantasy spel där dina val styr spelets gång. Spelet handlar i korta grad om att människorna alverna och dvärgarna för ett krig mot några orkliknande varelser. Människorna, Alverna och dvärgarna har även satt ihop sina bästa krigare och magiker till ett brödraskap som kalls grey warden och som leder kriget. Sedan blir grey warden förådda och förintade alla utom några få och ni ska ge er ut och leta allierade som kan hjälpa er att hämnas förädarna och vinna kriget mot orkvarelserna. Det fina med spelet är att det är bioware som har gjort det så att alla 65 timmarna är värda att spela och när du har spelat igenom spelet så kan du starta en ny gubbe och spela 65 timmar till. Som i alla rolspel så kan du forma din egen historia och inleda relationer med dina party members eller bli osams med dem och få dem att lämna prtyt. Helt klart värt att spela.

Men jag vet inte riktigt vad jag ska spela nu, jag ska fortsätta leta.

              /L

Betatester i dag...

R.U.S.E.

Betatester nu för tiden ser oftast nästan likadant ut som den färdiga produkten. Det ändras oftast bara på lite småsaker. Så verkar det doc inte vara fallet i R.U.S.E. Strategispelet från Ubisoft som har blivit flyttat på till i September för att förbättra spelet med hjälp av feedback från communityt.

Jag prövade att spela betan och jag tyckte att det var väll ett roligt spel men det sög att det var svårt att förstå sig på och det va så många som var väldigt mycket bättre än mig så jag dog hela tiden.

Sen vill jag också säga att jag ska börja vara mer aktiv på Twitter i framtiden så följ mig gärna där också. 
 
                                        

                                        /L

Orkar inte IW vs Activision

Hej alla, hade tänkt lägga in en nyhet om Infinity Ward och Activision som jag hittade men jag är så sjuuukt less på den soppan så jag orkade inte plus att jag ändå inte kommer att köpa MW3 eftersom att det inte kommer att vara så bra. Tänkte bara säga att ni får gärna följa mig på facebook. www.facebook.com/skegamer.blogg.se för att få exclusivt material.

/L

Just Cause 2 Online

Jag har hört från så många olika håll att Just Cause 2 är bland det roligaste spelet som släppts i år att jag tappat räkningen för länge sedan.  De flesta säger också att det spelet skulle ha behövt en multiplayer för att det finns så mycket roligt man skulle kunna göra online. Och vet du vad!? Nu sitter det några killar och jobbar på just det!!!Än så länge har killarna som sitter och jobbar på det här inte hunnit så långt men om de lyckas när de är klara så kan det ju bli hur bra som hällst. Tänk er bara: Grapple hook fight =)

Spelet är galet nog utan det som onlinekrokarna kommer att medföra. Tänk bara vad som skulle kunna hända om man släppte lös en massa galna grppling hooks i spelvärlden.

För att fira...

För att fira det faktum att gratis-MMO:et Guild Wars servrar överlevt i fem år meddelar NCsoft och ArenaNet idag att de har någonting alldeles särskilt på gång åt sina trogna fans. Med start någon gång under kommande månader drar utvecklarna nämligen ingång en storskalig kampanj döpt Guild Wars Beyond. Jämte viral marketing (se där, ett buzzword av rang!) och mer information om den kommande uppföljaren Guild Wars 2 kommer även en rad event att köra igång ingame.

War in Krytra, som det första dylika kallas, berättar historien om fejden mellan de förtryckande White Mantle och de missnöjda Shining Blade-rebellerna. Spelare ska enligt utsago få möjlighet att delta i stridigheterna och på så vis vara med och påverka utgången för Krytra. Händelserna här är enligt ArenaNet centrala för hur storyn i Guild Wars 2 kommer att se ut och är därför att betrakta som ett sorts förberedande steg inför spelbytet.

Det bästa sättet att få känna sig delaktig är, åtminstone enligt spelets utgivare, att strida iklädd de olika fraktionernas respektive färger. Föga förvånande slumpas kostymerna dock inte ut till höger och vänster, utan finns endast tillgängliga genom NCSofts webshop. För dessa munderingar vill utvecklarna ha cirka 60 kronor styck men fram till måndag erbjuds båda uppsättningar för en hundralapp jämnt. Ta en titt på skärmdumparna i vårt bildarkiv för att avgöra om det är värt pengarna.

                        /L


Nu kommer den sjunde recensionen...

Nu kommer den sjunde recensionen den med Lead And Gold. Jag va lite sjuk när jag spelade in den så jag låter lite konstigt, ha överseende.

Följ mig görna på facebook också www.facebook.com/skegamer.blogg.se

                  /L


Hej i morgon så kommer en recension...

Hej, i morn så kommer en recension av Lead And Gold, jag tittade igenom alla tidigre inlägg också och insåg att jag har stor brist på bilder  så jag lägger in en nu =)

Lord of the Rings Online fyller tre

The Lord of the Rings Online, onlinerollspelet som baseras på Tolkiens klassiska trilogi, fyller tre år i veckan och utvecklaren Turbine Entertainment ställer till med festligheter i det digitala Midgård. Från den 21 april och månaden ut ger handelsmän dig 20% procent rabatt på sina varor och monster lämnar ifrån sig tokens du kan byta mot presentlådor.

Det finns även ett erbjudande på prenumerationsavgiften att ta del av, kvartalsavtal till helårsvarianten går nu att teckna för tio dollar månaden.

                       /L


En dag kan knappast...

En dag kan knappt gå utan en ny nyhet från Activisions fejd. Även om utgivarhjätten mäst har varit tyst under kontroversen så har i dag LA times fått en intervju med Activisions COO/CFO Thomas Tippl där han ger en inblick i den juridiska striden från bolagetssynpunkt. Vi behandlar våra utvecklare mycket bra sade Tippl. Vi har en självständig studiomodell som ger dem mycket kreativ frihet medan vi tar hand om kontorsdelar och sådant så att de kan koncentrera sig på att göra spel. Om deras spel är framgångsrikt så blir de kompenserade bättre här än någon annan stans. Han fortsätter med att kalla det en win-win möjlighet och säger att de är säkra på att "fortsätta attrahera de bästa talangerna i branchen.
Som svar på rykten om ett bristande ledarskap på Infinity Ward; var Tippl avvisande. Vi har tillfälligt ledarskap på plats sa han. Vi har två höga chefer för närvarande: Steve Pearce vår bästa tekniker och Steve Ackrich, som är chef för produktionen av bolaget. Vi håller för närvarande på att konfigurera den nya ledningsgruppen på Infinity Ward. IW har fortfarande 100 personer. Bytet av vakten kommer att ge en möjlighet för några av de kommande stjärnorna för att sätta sin egen prägel på call of duty serien.

Tippl verkar definitivt säker på att utvecklarna inte är i förskräckliga problem, men företagens higher-ups kan inte vara glada över alla de senaste avgångar. Detta är förmodligen en historia som kommer att fortsätta ett bra tag så vi kan förvänta oss mycket mer av West, Zampella och Activision innan det är över.

                     /L 

Några av PC-plattformens allra finaste...

Några av PC-plattformens allra finaste stunder tillhör den turordningsbaserade myspysstrategin i Heroes of Might and Magic-spelen. TQ Digitals MMO baserat på desamma släpptes för kinesisk publik för två år sedan och först nu har företaget påbörjat arbetet med att lokalisera spelet för den europeiska marknaden.

Utgivare är Ubisoft som knuffat in HoMM-serien i MMO-träsket förut. Kingdoms, som det första försöket hette, blev dock inte riktigt den succé som skaparna hoppats. HoMM Online är ett desto större projekt och bjussar enligt pressmeddelandet som gick ut igår på en kombination av de äldre titlarnas 2D-grafik och estetiken från senare års mer högupplösta Heroes of Might and Magic V. Storyn utspelar sig under samma tidsperiod som det hyllade Heroes of Might and Magic III. Releasedatum och eventuell månadskostnad är i dagsläget okända.

Klicka här för att anmäla dig till betan.


Stämningen på Infinity Ward...

Stämningen på Infinity Ward, studion bakom 2009 års största spel är fruktansvärt och företagens moderbolag Activision är osäker på hur man ska rätta till det, en källa nära den utvecklande studion berättar för Kotaku att Infinity Ward, "kommer att fortsätta att falla sönder."

Källan är invigt i förehavanden på Infinity Ward denna vecka, en händelserik tid sedan måndagens nyheter om att Jason West och Vince Zampella, fd hövdingar av Infinity Ward, som sparkades av Activision i början av mars hade börjat ett nytt bolag, respawn Entertainment

Höga Infinity Ward utvecklare började lämna studion förra veckan och har fortsatt sedan Respawn nyheten.

"De är skiträdda," sa källan om Activision förvaltning. "De såg det aldrig  komma. De kan inte tro det som händer. Först gav gav de oss en massa skitsnack om att flytta upp betalningar av alla de pengar de är skyldiga oss för snabbare ökning. Det var då designer Todd Alderman och ingenjör Frank Gigliotti drog. Men med tillkännagivandet av respawn och alla människor som lämnar, så fick de bara huvudet i händerna. "

Activision vill inte lämna någon kommentar till vad som händer med Infinity Ward.

Takten avgångar har mattats av något, och det finns inga inga nyheter under de senaste 48 timmarna om att någon annan lämnat Infinity Ward. Vår källa säger att Activision anställer människor från andra studior för att fylla i luckor som skapats av avgångar, i hopp om att gå vidare med den förväntade Modern Warfare 3. "Det kommer inte att fungerar," säger vår källa: "IW som ni känner det är dött ... och det kommer att fortsätta att falla sönder. Det finns många fler veteraner som definitivt kommer att lämna."

                     /L

Modern Warfare 2-utveckaren...

Modern Warfare 2-utveckaren Infinity Ward fortsätter att tappa rutinerad personal. Det senaste beskedet är att ytterligare fyra veteraner gått vidare,
skriver Kotaku, närmare bestämt Steve Fukuda, Zied Reike (båda chefsdesigners), Rayme Vinson (programmerare) och Chris Cherubini (lead artist).

Därmed har åtminstone åtta personer med lång erfarenhet lämnat företaget på mindre än en och en halv månad. Affären började med att grundarna Jason West och Vincent Zampella sparkades under dramatiska former, enligt Activision på grund av olydnad och kontraktsbrott. Kort därpå stod det klart att två medarbetare hoppat av. West och Zampella kontrade häromdagen med att presentera den nyöppnade studion Respawn Entertainment som kommer att få lite backupp av EA.

               /L


PC vs Xbox vs PS3

Nu kommer alltså som utlovat ett inlägg där jag jämför PC, xbox och PS3. Jag hade tänkt lägga upp det så att jag börjar med att jämföra PC mot konsol och sedan xbox mot PS3. Jag tänker inte heller säga vilket jag tycker är bäst, ni får väga för och nackdelarna mot varan själva. Okej, here we go:

PC Fördelar:                                                                                   PC Nackdelar:

Man får bättre precision med musen än med konsolkontrollerna.         Datorers prestanda förbättras ständigt       
                                                                                                     så man måste köpa ny dator oftare än en
Det är lättare att spela online med en dator.                                      spelkonsol.

En dator har fler änvändningsområden än bara spelande.                   Det är nästan omöjligt att spela flera på   
                                                                                                     samma dator.
Spelen är alltid billigare till PC när de släpps till multiplatform.
                                                                                                     Det släpps färre spel till PC.

Sådär, det va för och nackdelar med PC. Nu går vi över till konsollerna:

Xbox Fördelar:                              Xbox Nackdelar:
             
Möjlighet att hyra film                    XBox Live! Att det kostar pengar att spela online mot varnadra.

Vissa exklusiva titlar                      Ljudnivån.
      
                                                   Prestandan
                                                    
                                                   Kenobyl kärnkraftverket som sitter bakom.


PS3 Fördelar:                              PS3 Nackdelar:

Gratis onlinespelande                   PSN är lite rörigt och utbudet på billiga roliga småspel är lite skralt

Vissa exklusiva titlar                    Vissa multiplatformstitlar är inte direkt optimerade för PS3

Ljudnivån                                    Ingen möjlighet att hyra film över nätet

Blu-Ray-spelare                          Kontrollen

Prestandan

Sådär, det var min jämförelse. Bli gärna fan till min blogg på facebook www.facebook.com/skegamer.blogg.se där kommer jag att lägga ut exclusivt material. Jag ska också börja fundera på Lead And Gold recensionen så den kommer också inom en snar framtid.

                                           /L


I dag tänkte jag tippsa...

I dag tänkte jag tippsa om ett program som inte riktigt är ett spel men är väldigt roligt ändå. Det heter Toybox och är ett program där du får upp en ruta som är fylld med saker t.ex. bollar, nallar, skellet, kanoner... och så kan du dra ut sakerna på skärmen och leka runt med dem, det finns också en massa färdig byggda saker där du kan sätta igång kedjereaktioner.
 

                     /L

Heros Of Newerth

Recension sex, den om Heros Of Newerth.
                                            /L

Recension i morn

I dag blir det ett litet mellan inlägg eftersom att det är söndag i dag. I morn där emot så kommer ljudrecensionen av Heros of Newerth. Jag ska iaf börjara spela Comand And Conquer Tiberian Sun som uppladdning inför Starcraft 2 och så spelar jag vidare på Lead And Gold

    /L

Infinity Ward's Peter Bowling...

Infinity Ward's Peter Bowling har bekräftat releasdatumet för Stimulus Package DLC:n till MOdern Warfare 2. Cal of Duty:s community manager läckte detaljer på sin Twitter, där han skrev att paketet släpps till PC den 4 Maj.

Stimulus Package har dragit in BERG av pengar till till Activision med över 2.5 miljoner sålda exemplar för $15 första veckan efter att det släpt till Xbox360. Räkna på det någon. Det ska bli intersant att se hur mycket mer pengar de kommer att tjäna nu när det kommer till PC och Platystation 3.

Jag har btw fått Lead And Gold så jag ska spela det väldigt mycket och så en recension till det.

                 /L

WoW: Cataclysm-betan kryper närmare

WoW: Cataclysm-betan kryper närmare

I ett pressmeddelande som gick ut till utvalda spelmedier imorse, däribland FZ, berättar representanter från Blizzard Entertainment att de inlett förberedelserna inför betatestet av nästa World of Warcraft-expansion Cataclysm. Inget specifikt datum nämndes men intresserad press ombads i brevet att omgående skriva upp sig på en särskild lista för att säkra en plats i betan.

Det dröjer med största sannolikhet innan betan kör igång för allmänheten, så ta det för vad det är: ett litet livstecken från ett av de mest efterlängtade PC-spelen i år.

Jag undrar btw om ni vill ha en recension av Mass Effect. Kommentera om ni vill. Jag har också skaffat Heroes Of Newerth så det ska jag spela också.

                                  /L


Förlåt för att jag inte har...

Förlåt för att jag inte har uppdeterat på ett tag men jag hade helt glömt bort bloggen (A)
Jag har varit så uppslukad av Mass Effect, andra igenomspelningen inför tvåan. Jag har helt seriöst en fetich på det spelet, jag hade en annan tanke också och det är att jag och vicke skulle snacka lite MW3.
Vänta, jag ska fråga honom brb.

Han sa kanske så kanske att det kommer men jag lovar inget. Här är iaf lite nyheter som kanske kan stoppa MW3

Modern Warfare 2-utvecklaren Infinity Ward har blivit av med ytterligare två anställda med långa meritlistor, uppger Kotaku. Chefsdesignern Todd Alderman och lead software-personen Francesco Gigliotti söker nya jobb, visar deras respektive Linkedin-profiler. Gossarna har jobbat hos Infinity Ward i åtta respektive sju år. Huruvida de sagts upp eller lämnar företaget frivilligt är oklart, men Kotaku antyder det senare. Det är också oklart om saken hänger samman med förra månadens uppmärksammade händelse, då Activision sparkade grundarna.

Jag har äntligen klarat ut...

Jag har äntligen klarat ut Mass Effect, jag vet inte, jag kanske lägger upp en recension, jag ska iaf spela 2:an och lägga upp en recension på det. Jag får snart Metro 2033 boken också så den ska jag läsa. Men jag tänkte lägga upp en länk till Crysis 2 trailern och sedan inte skriva något mer om den för jag tycker att den får tala för sig själv. Länken är här

THQ medelar att...

THQ meddelar att Bibel-inspirerade actionäventyret Darksiders dyker upp till Windows i juni i sommar. Sedan tidigare finns spelet endast släppt till Xbox 360 och Playstation 3, och det med gott omdöme. Bland nyheterna för Windows-utgåvan märks mest självklara, pc-specifika grejer som stöd för både tangentbord eller handkontroll, flera upplösningar och modifierat gränssnitt. Själva spelet verkar bli helt intakt utan vare sig förbättringar eller försämringar.

Så vad kan du vänta dig? Jo, Darksiders hämtar som sagt sin inspiration ifrån Bibeln - närmare bestämt den lätt udda uppenbarelseboken. Uppenbarelseboken berättar om när Gud framkallar de fyra ryttarna Kriget, Svälten, Pesten och Döden för att inleda världens undergång - apokalypsen. Du som spelare får ikläda dig rollen som Kriget och får erfara att undergången kommit för tidigt, och får därefter i uppdrag att ta reda på vem den ansvarige för detta missöde är. Med din trogna häst till förfogande kommer striderna ske både till fots och till hästs och även en del pussel utlovas mellan slagsmålen.


Modern Warfare 3

Infinity Ward håller på och jobbar på ett tredje modern Warfare. Ialla fall om man ska tro ONN som har fått en exclusiv förhands titt. Enligt ONN så ska spelet vara superrealistiskt och tillexempel innehålla scener där man ska bevaka på ett lagerhus i flera timmar. Kolla gärna in reportaget på ONN.


I November väntas...

I november väntas Call of Duty 7: Black Ops vara färdigt. I varje fall om man tror på nya rykten från MapModNews, som säger sig ha tagit del av en rapport från Tek9. CoD7 kommer enligt denna rapport utspela sig från andra världskriget till och med nutid. Vissa av uppdragen kommer ta plats på Kuba och i Sydamerika (kalla kriget/Vietnam).

Om du har en speciell böjelse till britter så sägs det även att du kommer få smaka på livet som SAS-soldat i ett närstridsuppdrag på den iranska ambassaden i London på 80-talet. Zombieläget sägs återvända, och även dedikerade servrar.

Källa: MapModNews

RSS 2.0