I dag är sista...
I dag så är det sista inlägget på bloggen för i sommar. Sista riktiga inlägget kanske jag ska säga. Jag kommer att uppdatera sporadiskt samt lägga upp recensioner. Däremot så kommer jag att finnas på Facebook och Twitter. Alla länkar finns till HÖGER nu för tiden. Jag har dock hört att folk har lite problem med dem så jag ska fortsätta pilla med det i sommar. Jag kommer att lägga upp på Facebook och Twitter när det finns recensioner och mina framsteg i Lead And Gold. Jag ska lära mig programera i sommar också. =)

Ha en riktigt skön sommar så ses vi igen till hösten, tack för att ni har läst min blogg och jag hoppas att ni kommer tillbaka i höst. (datum kommer på Facebook och Twitter samt här i god tid.)

                                      /L

Ubisoft har släppt...

Ubisoft har släppt en trailer från Assassin's Creed: Brotherhood, som förutom två minuters vackra scener från Rom på 1500-talet förklarar att spelet släpps den 16 november i USA.

Spelet är en direkt fortsättning på Assassin's Creed 2, och därmed seriens tredje "stora" del (det har även släppts ett par versioner till Nintendo DS och Playstation Portable). Nytt i Brotherhood är bland annat att man för första gången i seriens historia kan spela mot andra människor. Jag misstänker starkt att fler detaljer kommer dyka upp under veckans E3-mässa, till exempel vid Ubisofts presskonferens klockan 2 på tisdag morgon.

Trailern:


Kingdom Heroes

Här är recension 11. Den om Kingdom Heroes betan.I sommar så kommer jag ju inte att blogga så mycket men jag kommer att vara aktiv på både facebook Twitter. Vill du hålla dig uppdaterad om nya recensioner och annat så kan du enkelt börja följa mig genom att klicka på ikonerna till vänster.

                                                          /L

Frozen Crossing part2

Här är andra delen av Frozen Crossing =)


I morn kommer recensionen av Kingdom Heroes =)

                                                                            /L

Frozen Crozzing

Corridor Digital är ett gäng nördar som har skapat en riktigt snygg film baserad på MW2. Än så länge finns det två delar. Här är första delen. Del två kommer i morn.                                               /L

MW2 Mythbusters

Jag hittade ett MW2 Mythbusters. Där tar de b.l.a upp om man kan skjuta ner en carepackage helecopter och om man kan stoppa en Nuke med En EMP.

 

                        /L


Work in progressNi får ursäkta att bloggen ser lite fucked up just nu men jag håller på att försöka bygga om den lite. det borde vara ganska snart avklarat. Ända problemet är att mitt internet hänger sig i bland. Håll ut jag är snart klar.

Jag va in på game.se i går och tänkte att jag skulle kolla vad singstar Kent kostade+om det fanns till PS2. då noterade jag en srännadne sak (som du redan har sett om du följer mig på Twitter eller Facebook.) nämligen att spelet är från 16 år. Hur fan kan det va från 16 år? :O:O:O Man SJUNGER i det. Finns det stor risk att någon tar ett gevär och går på en skola och skjuter folk för att de sjunger Kentlåtar? Tror absolut inte det.

                                                  /L

Här är...

Här är förhandstitten på Ogrimar som det kommer att se ut i cataclysm.                                                                /L

Här är en...

Här är en förhandstitt på Stormwind som det kommer att se ut i Cataclysm.

I morgon kommer en titt på Ogrimar.

 

                                                                    /L


Jag misstänker att...

Jag misstänker att ni börjar tröttna på att läsa om Lead And Gold. Nästa vecka börjar i alla fall E3. Som är, för dig osm inte visste det, världens största spelmässa. Spel som kommer att visas är i alla fall bland annat Portal 2, Call of Duty Black ops, Transformers War of Cybertron.

Det blir spännadne. Jag ska sattsa på att åka dig någon gång. Kanske inte nästa år men året efter det eller efter det. Men det är då det. Det börjar dra ihop sig nu med recensionerna. Efter sommaren så kommer jag att berätta vilka Achivements jag har fått i Lead And Gold.

Om du följer mig på Twitter och Facebook så kommer du naturligt vis att kuna följa mina framsteg samt gämmföra. De Acivemnets som jag har fått nu är:

Goldsnatcher

Finisher

Mad Hatter

Dead Meat

Avarice

First Blood

Beginners Luck

A Doc On Holiday

Lewis And Clark

Goodfellow

Pack Mule

Hat Trick

Quigley

 

                                                    /L


Om du följer...

Om du följer mig på facebook/ twitter så märkte du kanske i går att jag postade vilka Achivements jag fick i Lead And Gold. Jag tror jag lyckades få fyra-fem stycken. Det blir mitt projekt i sommar. Att klara alla Achivements i Lead And Gold. Jag har 12/79. Vilket motsvarar exakt 15%. Om någon vill spela med mig så kommentera eller skriv till mig på facebook.

P.S Lead And Gold finns bara att köpa på steam och inte som fysiskt exemplar.

                                              /L

Lead And Gold achivementsHej alla. Jag har fått en slags feber som driver mig att jaga achievements i Lead And Gold. Alla ni som är vänner med mig på steam kan ju se vilka jag har fått. Till er andra kan jag meddela att den senaste achivementen jag fick var Goodfellow. Den gick ut på att hjälpa 5 lagmedlemmar upp som hade blivit nerskjutna. Den som jag satsar på nu är Coureur Des Bois, som går ut på att fånga tio fiender i fällorna man kan lägga ut som trapper. Det går väll sådär.

                                                        /L

Vill du jobba med...?Vill du jobba med Call of Duty serien? Sledgehammer Games letar just nu efter folk som kan arbeta med den mest säljande fps serien just nu. Jobben beskrivs som "en möjlighet som kanske aldrig kommer tillbaka" och de sökande kommer att få äran att jobba med "den bäst säljande fps serien igenom tiderna." Inga små ord som används alltså. Jag vet inte om man ska tolka det här som att det blir Treyach och Sledgehammer Games som kommer att göra framtidens Call of Duty spel.

                                                          /L

Mer Radiogamer

Mer radiogamer. =) (fan vad mycket reklam jag gör för dem här på bloggen xD) Jag hörde i Radiogamer att Jonas skulle bort två veckor under sommaren och då tänkte jag: Då kanske jag kan ställa upp som vikarie. Så vad gjorde jag? Jo jag mailade Christian och erbjöd mig att ställa upp som GRATIS vikarie. Tyvärr så var han lite kinkig när det gälde vilka som skulle vara med och gästa Radiogamer för att: (jag citterar) Podcasten är min bäbis och jag är extremt picky med vilka som dyker upp i showen. Och dessutom är RadioGamer jag och Jonas.

Nu vill jag också säga till Christian att inte ta illa upp på något sätt. Jag älskar Radiogamer även fast jag inte fick vara med. Dessutom så har jag fixat texten nu så den är ljusare. Hoppas alla är nöjda med det.

Jag ska också berätta att den 17/6 går jag på "semester" från bloggandet. då blir det att ägna sig åt sommar helt och hållet. Kanske blir lite uppdateringar om det är dåligt väder men inte så mycket som nu. Lagom till skolstarten är jag till baka i alla fall. Innan dess så ska jag lägga upp två eller tre recensioner. Har inte bestämt mig på den sista än.

                                           /L

Radiogamers sida

Hej allihopa. Radiogamer har fått en hemsida. Vilket betyder att jag gissade rätt i min forumtråd på Radiogamer sidan där vi skulle spelulera om Hedlunds Hemlighet. Vilket uppenbarligen inte är en hemsida eftersom att de skulle avslöja hemligheten nästa onsdag och hemsidan redan är officiell. Damn. Aja länken finns Nere till vänster under "länkar" och om du klickar på bilden


RSS 2.0