Private server

Hej alla. I dag ska jag visa er hur man börjar spela på en world of warcraft privatserver. Allt du behöver göra är att följa alla steg och då ska det funka. Om det inte funkar så kommentera vad som inte funkar så ska jag se om jag kan hjälpa till. Okej häng med nu.

1. Börja med att gå till den här webbadressen www.worldofopportunities.net

2. Uppe till vänster finns det en massa rubriker News, Account, Game guide... osv.

3.Klicka på Game guide och sedan how to play.                                                                                                

4. Där finns det en knapp som heter Download WoW Installer:  Den ser ut såhär:



5. Då kommer det upp en ruta som ser ut såhär:


6. Där ska du välja först vanliga wow och ladda ner det, sedan installera det och gr sedan samma sak med de andra spelen (OBS. du kan behöva klicka på Download WoW Installer för varje spel)

7. Medans spelet installeras så kan du passa på att skapa ett account. Gå till Account fliken, klicka på new account och sedan skapa ditt account.

8. Nu när du har installerat alla spelen så vill du ju starta det, gör det och vänta tills du har uppdaterat till patch 3.3.2. Om den vill uppdatera lite längre så måste du avbryta. När du har 3.3.2 patchen så ska du högerklicka på wow iconen på skrivbordet > egenskaper. Ändra mål från "C:\Users\Public\Games\World of Warcraft\launcher.exe" till "C:\Users\Public\Games\World of Warcraft\Wow.exe" på så sätt uppdateras inte den nyaste patchen när det kommer en ny, vilket gör att du kan fortsätta spela på din server även fast det kommer en ny patch.

9. När du har gjort det så ska du connecta till privatserver. Det gör du igenom att klicka start > dator > HP C: > Användare > Delat > Games > World of warcraft > Data > enGB. Där finns det en fil som heter realmlist öppna den med anteckningar, ta bort allt som står där och sedan skriver du dit :

set realmlist wow.worldofopportunities.net
set patchlist xx.version.worldofwarcraft.com
set realmlistbn ""
set portal xx

(ändra inte x: en)

10. Nu kan du starta spelet igenom att klicka på launcher och sedan logga in med dina inloggningsuppgifter.

11. Om du vill ha en annan privateserver så kan du gå till http://www.wowstatus.net/serverlist.php och välja en server där.

Mycket nöje =)

                                       /L


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback